ROSES FINES

  • De editorial
  • 6 abril, 2017
  • Comentarios desactivados en ROSES FINES

portada-web-roses-fines

 

Sis dones foren escollides per la seua bellesa per representar València, la seua Regió i l’Exposició Regional de 1909, el major esdeveniment que ha conegut el Cap i Casal. Fou el primer Concurs de Bellesa que se celebrà a la nostra ciutat. Amb 18 anys, les sis guanyadores desfilaren en la Carrossa de les Belleses de la Batalla
de Flors, el mateix dia que s’inaugurà l’esdeveniment i s’estrenà l’Himne Regional. La vida dugué aquelles jovenetes per camins impensables. Roses Fines tracta del Concurs de Bellesa de l’Exposició Regional de 1909 i de les fabuloses biografies de les sis guanyadores. Sis trajectòries que acaben trenant-se en la descripció
d’un segle de la història valenciana.

 

Francesc J. Hernàndez — ISBN: 978-84-16900-38-1 — 220 Págs — PVP: 18,90 €.

Los comentarios están cerrados.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies