SOMIAR QUE NO TENIM SOSTRE. L’any del centenari

El present llibre recopila per a la història una completa visió no solament gràfica de les commemoracions del Centenari del València CF, sinó també de la reflexió sobre el seu impacte i significació dins de la història del club. Si un any abans el València CF publicava el llibre oficial en el qual es repassava la idiosincràsia
i influència del club al llarg del seu primer segle de vida, en el llibre que el lector té ara a les seues mans l’objectiu és analitzar com aquells valors plasmats en cent anys d’història es van reflectir en una commemoració que ja forma part d’aquella llegenda, amb la guinda afegida d’un nou títol. És important no viure del passat i mirar sempre avant, al futur, però al mateix temps és fonamental respectar i honrar aquella història.
Este llibre, Somiar que no tenim sostre, és important, al costat de La voluntat de
voler arribar (1919-2019), per a compartir el relat d’un club que en el seu Centenari va
reforçar aquella poderosa flama que uneix a tants aficionats amb el seu valors i personalitat
pròpia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail